Árusok jelentkezését várjuk

 Summerfest 2019

Százhalombatta Nemzetközi Folklórfesztivál és Népművészeti vásár 2019. 08.15-21.
Jelentkezési határidő 2019.08.01

Jelentkezési lap letöltéséhez kattintson ide

Részletes szabályzat (jelentkezési lappal visszaküldendő) 

Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál és
Népművészeti Vásár
2019

 

RÉSZLETES FELHÍVÁS ÁRUSÍTÁSRA


Nagyvilág a kisvárosban - húsz ország, öt kontinensről tíz napon keresztül! Idén huszonötödik alkalommal kerül megrendezésre Európa legnagyobb folklórfesztiválja, a Summerfest! Nyitó- és záróceremónia, néptáncos gálaműsorok, népzenei, világzenei koncertek, gyermek- és családi programok, népi gasztronómia, éjszakai fesztiválklub, folk-kocsma. 
 

Helyszín:  Százhalombatta, Rendezvényközpont előtti parkoló

A rendezvényre teljes időtartamára árusítási lehetőséget kínálunk a következő feltételekkel:

 

1. Faház (főleg bor, pálinka, és házi készítésű, kézműves termékek árusítására) 

méretei: 2,5 * 2 méter, az elején kis kihajtható pulttal. Elé, vagy a faházba asztal vagy állvány helyezhető. A faház zárható, áram, és világítás biztosított. 

 

2. A Magyarok Öröksége Alapítvány kecskelábas asztalai

méretei: nyitott faállványzat (un. kecskelábas állvány), 1*2 m-es asztallap, tetején ponyvával
  

3. Az árus saját installációjával történő árusítás 

10 A áramellátás biztosított. Csatlakozásról, és világításról az árus gondoskodik.
 

4. Emellett az egyedi árképzés jogát (a rendezvény, és a jelentkező jellegéből adódóan) fenntartjuk.

Kedvezmények

A kézműves és hagyományőrző termékek készítői és árusítói jelentős kedvezményben részesülnek. Elhelyezésük a rendezvény közvetlen közelében történik. Az árus tényleges kézművességének megítélése az  e-mailen beküldött fényképes dokumentáció alapján történik.

Helykiosztás

A rendezvény ünnepi eseményei a Barátság Kulturális Központban, a Főtéren, a Rendezvényközpontban és a rendezvénysátorban lesznek.
A főrendezvény közvetlen közelében,  a rendezvénysátor közelében kerülnek elhelyezésre a kézműves árusok. Itt kizárólag azok kaphatnak helyet, akik elfogadják az általunk kínált kecskelábas állványt az árusításra.
 Lehetséges a jelentkezés egyéb iparművészeti termékekkel is.  
A helykiosztás a jelentkezés sorrendjében történik. A helykiosztás sorrendje: faházak, kecskelábas asztalok, saját installáció. Azonos profil esetén a Százhalombattai telephellyel rendelkező vállalkozások, illetve akik tevékenységét már volt alkalmunk megismerni, előnyt élveznek.
A rendező  fenntartja a jogot a terület, a rendezvény arculatához és egyéb saját szempontokhoz igazodó egyedi kiosztásához.
 Előnyt jelent az e-mail címen történő tárgyalás lehetősége. Jelentkezni csak a kitöltött és aláírt jelentkezési lappal lehet!

5. A jelentkezés módja:

Népművészeti árusok, népi iparművészek: Jelentkezési szándékát legkésőbb  augusztus 1-ig jelezzék a 06-20 486 7471, vagy utine@freepop.hu email címen.

Vendéglátósok jelentkezése: Uti Lajosné 06-20 486 7471 és utine@freepop.hu, vagy Szigetvári József 06-20-975-2816.

6. A fizetés módja:

A részvételi díjat a rendezvény első napján rendezni kell! A rendezvényen való részvétel csak aláírt jelentkezési lappal lehetséges!  

Az átutalással befizetett összegről számlát állítunk ki, melyet a helyszínen a  rendező ad át, vagy postai úton küldjük, ezért mindenképp kérjük a számlázási cím pontos megadását.

7. A terület elfoglalása:

7.1  A terület elfoglalása  a rendezvény megkezdése előtt minimum 8 órával lehetséges. A gépkocsival való behajtás, és a pakolás  a vásár ideje alatt minden nap 10:00-ig lehetséges. 

7.2 A rendezvényen a rendező által meghatározott nyitva tartási időt be kell tartani! 

7.3 Az árusító  vállalja, hogy augusztus 15. és augusztus 21. között a Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál és Népművészeti Vásár kirakodó vásárban minden érintett napon kinyit és a nyitvatartási időt betartja.

8. A kitelepülés során: a  Magyarok Öröksége Alapítvány illetékes munkatársa határozza meg az árusítás pontos helyét és ellenőrzi a kereskedő által előre lejelentett helyfoglalás (folyóméterben megadott) helyességét, egyezését. Ellenőrzi továbbá, hogy a jelentkezési lapon feltüntetett áruval jelent-e meg a vásáron.

9.  Az árusítóhely nem közvetlen részét képező installáció (hirdető tábla), az árusító helytől távolabb csak a rendező előzetes engedélyével helyezhető el, oly módon, hogy a rendezvények résztvevőinek közlekedését nem akadályozhatja.

10.  Kizárólagos árusítási jogot senkinek, semmilyen termékre nem biztosítunk.

11.  A külön jogszabályokban előírt szakhatósági- és egyéb engedélyek beszerzéséről az árusító gondoskodik.

12. Az rendezvény ideje alatt az installációk és az áru őrzésvédelméről az árusító gondoskodik.

13.  Gépkocsival behajtani az árusítás helyére csak az építés, bontás, és árufeltöltés idejére lehetséges. Ezeket követően a gépkocsit a rendezvény helyszínén kívül eső parkolókban kell elhelyezni. !

 14. Az árusítás időtartama alatt a kereskedő az árusító környezetének folyamatos tisztán tartásáról köteles gondoskodni. Az árusítást befejezően az árus a helyszínen semmilyen szemetet nem hagyhat!

 15. Amennyiben az árus bármelyik pontban foglalt feltételnek nem tesz eleget, az a vásárról való kizárását vonja maga után! A rendező szervnek joga van a rendezvényre szerződött biztonsági szolgálat segítségével jogait érvényesíttetni.

16. Az Ön által visszaküldött, aláírt Jelentkezési lap és az aláírt Részletes feltételek egyben egy szerződés létrejöttét jelenti a Magyarok Öröksége Alapítvány és Ön között. Ebben az esetben, ha bármilyen okból nem tud a vásáron részt venni, a befizetett bérleti díjat nem áll módunkban visszafizetni.A Jelentkezési lap és a Részletes feltételek aláírása értelmében elfogadja az abban foglaltakat. Ezért kérem, figyelmesen tekintse át azt. Későbbi jogorvoslatra nincs lehetőség.

A szerződés létrejöttéhez a Részletes feltételeket és a Jelentkezési lapot aláírva visszaküldeni szükséges! A Jelentkezési lap csak az aláírt részletes feltételekkel együtt érvényes. Amennyiben szükségét érzi a névre szóló, egyedi szerződéskötésnek, kérem jelezze.


Kérjük a határidők pontos betartását!  Köszönjük érdeklődését!!!

 

 

A fesztivál támogatói
A fesztivál mecénása
A fesztivál szervezője
A fesztivál kiemelt támogatóiBethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
A fesztivál főtámogatói
A fesztivál gyémánt fokozatú támogatói
 
A fesztivál arany fokozatú támogatói
A fesztivál ezüst fokozatú támogatói

 
A fesztivál támogatói

A fesztivál médiatámogatói