Nyitóceremónia és Záróceremónia INGYENES

Kedves Közönségünk! 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Nyitóceremónia és Záróceremónia megtekintése a XXVI. Summerfest Nemzetközi Folklórfesztiválon INGYENES. 

Helyre szóló jegyek 2019.07.22-től elérhetőek a BKK jegypénztárában nyitvatartási idő alatt, illetve érdeklődni lehet az alábbi telefonszámon: 06-23-355-488!

 

Fotópályázat

"Summerfest, én így szeretlek" fotópályázat 2019

NYEREMÉNYJÁTÉK
"Summerfest, én így szeretlek'" FOTÓPÁLYÁZAT

Nyerj egy párost belépőjegyet az augusztus 13-ai CSÍK ZENEKAR koncertre vagy belépőjegyet a FESZTIVÁLKLUBBA két fő részére két estére!
A feladat mindössze annyi, hogy küldd el a Summerfest eddigi 25 éves történetében készült legkedvesebb képed (1 darab/fő) a summerfestfoto@gmail.com e-mail címre. A képek 07.01-től felkerülnek Facebook oldalra és a legtöbb like-ot kapó fotók beküldői (2 fő) részesülnek a nyereményben. A nyereményjáték 07.31-ig tart!

 

JÖN! JÖN! JÖN!

Nagy örömünkre szolgál, hogy tudathatjuk kedves ismerőseinkkel, barátainkkal, Százhalombatta polgáraival, hogy 2019. augusztus 12. és 22. között ismét megrendezésre kerül a XXVI. Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál és Népművészeti Vásár Százhalombattán. Köszönjük támogatóinknak, kicsiknek és nagyoknak, hogy ismét mellettünk állnak! Kezdődjék a munka!

Summerfest 2018 megnyitó

ESŐNAP

Önkénteseket keresünk

Meghosszabbított jelentkezés 2019.06.30-ig. A kitöltött jelentkezési lap leadható a Barátság Kulturális Központ portáján!

Családoké a főszerep!

Summerfest 2018

Házigazda

A fesztivál támogatói
A fesztivál mecénása
A fesztivál szervezője
A fesztivál kiemelt támogatóiBethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
A fesztivál főtámogatói
A fesztivál gyémánt fokozatú támogatói
 
A fesztivál arany fokozatú támogatói
A fesztivál ezüst fokozatú támogatói

 
A fesztivál támogatói

A fesztivál médiatámogatói